Most kaptam a hírt és a mellékelt videót egy barátomtól itt Granadában (Andalúziában) hogy nemrég megalakult az első itteni hivatalos iszlám politikai párt. A videóban kijelentik hogy -idézem- indulnak a következő választásokon és miután elnyernek miniszteri posztokat is az itteni Spanyol kormányban, 30 év múlva már ők fognak miniszterelnököt adni ennek az országnak.

Ennyi.

A ma reggeli kis szösszenetem után (a tegnapi MTV székház balhé kapcsán) kapom rendesen privátban a fenyegetéseket és egyébb “nyalánkságokat”.

A volt otthoni kollégaim, ismerőseim és ráadásul a korábbi “Kulturális Kreatívok” filmprojektem magyarországi szereplői közül is hajmeresztő reakciókat kaptam ma délelőtt. (Gyáván, privátban).

(Sajnos a jobboldali lakáj sajtó csak a saját köldökét bámulja folytatva a buta trollkodást vagy a színvonaltalan “tájékoztatást”.

A balos (?) satótermékek uszítanak). 

Most ez úton vagyok kénytelen jelezni hogyha szerény személyem irányába folytatódnak a támadások akkor megteszem a szükséges jogi lépéseket és eközben pikáns videókat fogok közzétenni a Vimeo csatornámon (is) ahol már jó pár milliós a nézettségem.

Nem szívesen de boríthatom a “bilit” és az igencsak nem jönne jól pár embernek -pont most- mind a bal és a jobb oldalon és egyébb szervezetek bábjai sem örülnének érzésem szerint egy ilyen lépésemnek.

Rajtatok múlik. 

Ja, és a lámpavasakat sem kéne túl gyakran említeni…

Ugyanis mi már sokan átálltunk napenergiára…

Üdv innen a messzi Spanyolországból.

(Januárban ismét Magyarországon leszek,  akkor szívesen szembenéznék veletek ismét. Már ha van vér a pucátokban. De nincs.)

Fogel Frigyes

független filmes

https://fogelmedia.info