Hol vannak MOST azok a (jobboldali?) fiatalok, akik profin megszervezik magukat a közösségi médiákban és megpróbálják bemutatni-elmagyarázni hogy mi is folyik ezekben a napokban Magyarországon? Akik gyakorolnák végre a Demokráciát, ezzel jó példát mutatva, segítve azoknak a bizonyos megvezetett, örjöngő honfitársaiknak?

Miért nem áll ki közületek egy sem (?!) hogy bemutassa az ordas eszmék mögött álló hulladék-levitézlet politikusok ámokfutását?

Ne azokat próbáljátok “megmenteni” akik tegnap éjjel kint voltak az utcákon, mert ők nem akarnak látni, mert ők úgy döntöttek hogy (vélt-valós?) sebeiket nyalogatják… Bármit tennétek értük, nem fognak a jó szóra hallgatni. Ezt tudom, tapasztalat. Sajnos.

Hol vagytok MOST, Ti, azok akiknek most erőt kellene mutatniuk?

Munkámból adódóan még mindig sokat utazok és látom hogy az új-marxistak már itt Spanyolországban a hatalomban vannak (válsztások nélkül) és agresszíven tolják Spanyolországot a polgárháború felé.

(A magyarországi jobboldali lakájmédia még mindig nem érti és nem jól tudósít erről már évek óta)

Berlinben is azt látom amikor ott forgatok (filmezek) hogy ők is az elveszés, ön-elvesztés határán vannak és nemsokára megtanulják azt amit mi a XX. században kénytelen voltunk megtanulni.

Én is kaptam az utóbbi időben fenyegetéseket, köztük komolyakat is amikor pont otthon voltam-vagyok, épp ott filmezek.

De én nem álltam ki másnap és nyilvánosan óbégattam mint pl. a 888.hu dolgozói stb.

Figyelni kell, FELISMERNI a (szellemi) ellenségeket, határozottan ellentmondani nekik és segíteni-tanítani a népet hogy felnyíljon végre a szemük. Kreatívan, kultúráltan, nem úgy mint a médiában a lelküket már rég eladott lakájok mindkét oldalon (tisztelet a kevés kivételnek, egynéhányukat ismerem személyesen).

Vagy elszakdtok MOST az íróasztalotok csalfa melegétől és sarkotokra állva ELKERGETITEK a hétpróbás gazembereket akik tegnap este hergelték a népet az MTV székháznál vagy nemsokára egymást fogjátok a lámpavasra felkötni, úgy ahogy ezt már nyilvánosan kimondták Ők. 

Nemcsak otthon. 

Itt is.

Ébresztő! 

Cselekedjetek! (ha még ébren vagytok)…

Fogel Frigyes

független filmes

https://fogelmedia.info